Wilt u een afspraak maken?

 

Bel: 06 - 15 35 66 49

Mail: sietske@sietskepedicure.nl

 

 

 

 

 

Aangesloten bij:

 

Sietske Versluis – den Boer is recent afgestudeerd als pedicure. Naar aanleiding van deze studie heeft ze ervoor gekozen om verder te gaan als ambulante pedicure. Bent u slecht ter been, of heeft u geen zin meer om in de avonduren speciaal naar de pedicure te gaan? Geen punt, als ambulante pedicure komt Sietske bij u thuis om uw voeten te verzorgen.


Na jaren in de kraamzorg werkzaam te zijn geweest, begon het verzorgen van personen weer te kriebelen. Met haar nieuwe onderneming hoopt ze voetverzorging beter onder de aandacht te brengen, aangezien een goede voetverzorging vaak onderschat wordt. Door een opleiding te volgen is de basis kennis daar, familie en vrienden hebben uiteraard hierbij geholpen. Sietske is een getrouwde vrouw en moeder van een zoon, en weet hoe het is om bij u thuis over de vloer te komen.


Sietske heeft er bewust voor gekozen om aangesloten te zijn bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Dit geeft aan dat er strenge voorwaarden zijn om het beroep van pedicure te mogen uitoefenen. Op dit moment volgt Sietske een vervolg opleiding voor medische pedicure. Deze diploma geeft haar de mogelijkheid om verschillende behandelingen te mogen uitvoeren, waaronder verzekerde behandelingen en doorverwijzingen van de huisarts.


De koers is bepaald en uitgezet en wie weet komen er in de toekomst nog meer diploma's bij!

 

Sietske Pedicure - Over Sietske

 

 

 

 

 

 

Sietske Pedicure © 2020 - KVK nummer: 66924839